EE75

Luft/gass hastighet transmitter

E+E modell EE75 fås i 4 varianter:

  • Vegghengt (Modell A)
  • Kanalmontert (Modell B)
  • Med Remote probe (Modell C)
  • Med Remote probe- opptil 10 bar (Modell E)

Når du ønsker mer informasjon eller hjelp med å finne rett versjon av et produkt: Ta kontakt med oss på telefon 33003300 eller epost post@lki.no

Du kan også sende inn skjemaet med en beskjed:

EE75-serie

EE75-serien lufthastighetssendere ble utviklet for å oppnå nøyaktige måleresultater over et bredt spekter av hastigheter og temperaturer. Lufthastighetssenderen er laget for nøyaktige og pålitelige målinger i bygningsautomasjon og ventilasjonsapplikasjoner. Enheten bruker et lufthastighetsregistreringselement, som fungerer på termisk anemometerprinsipp og er produsert av E + E med toppmoderne tynnfilmteknologi. På grunn av sin innovative design, er sensorelementet veldig robust og motstandsdyktig mot forurensning. Dette gir en unik langsiktig ytelse, selv ved de laveste mengdene

Samtidig produserer den innovative sondeutformingen pålitelige måleresultater ved høye strømningshastigheter på opptil 40 m / s (8000 fot / min). Den integrerte temperaturkompensasjonen minimerer temperaturens kryssfølsomhet i EE75-serien som, kombinert med det robuste mekaniske designet, gjør at den kan brukes ved prosesstemperaturer mellom -40 og +120 ° C (-40 til 248 ° F).

Foruten å måle lufthastighet og temperatur, beregner EE75 volumstrømningshastigheten i m³ / t eller ft³ / min basert på tverrsnittet av kanalen, med en passende fabrikkorreksjon. EE75 kan brukes til å måle hastigheten til forskjellige ikke-brennbare og ikke-etsende gasser.

Utgangssignal

For EE75 med analog utgang, målområdet 0 … 2 m/s (0 … 400 ft/min), 0 … 10 m/s (0 … 2000 fot/min), 0 … 40 m/s (0 … 8000 fot/min), utgangssignalet kan velges fritt skalerbar i områdene av 0-10V og 0-20mA (f.eks. 4 … 20mA, 0 …10V osv.).

Konfigurasjonsprogramvaren som inngår i leveringsomfanget tillater å velge riktig utgangsparameter, skaler fritt visningsområdet og signalnivået til de to analoge utgangene. I tillegg er det brukervennlig kalibrering av lufthastighet, temperatur og justering av viktige parametere (f.eks. hastighetens responstid, måling, avskjæringspunkter med lav strømning osv.)

Enkel installasjon og fjerning

En valgfri belyst skjerm med to kontrollknapper integrert i dekselet er tilgjengelig. Dette gjør at endringer i konfigurasjonen kan utføres direkte på enheten. EE75-serien har et robust metallhus som beskytter mot mulig skade i tøffe industrielle miljøer. Det er fire forskjellige modeller, noe som gir et omfattende utvalg av monteringsalternativer:

– Modell A for veggmontering

– Modell B for montering av kanaler

– Modell C med ekstern sonde

– Model E med ekstern sonde, trykktett opp til 10bar (145psi)

 

Datablad

EE75 ligger i kategorien flowmåler

Tilleggsinformasjon

EE75

Har du spørsmål om dette produktet?

Ring oss på 33 00 33 00, send epost til post@lki.no , eller send inn skjemaet under: