BESTA NIVÅBRYTER

Trimod´Besta produserer høykvalitets nivåbrytere. Trimod´Besta nivåbrytere (level switches) brukes over hele verden i mange forskjellige bransjer. Solid konstruksjon og høy kvalitet sikrer unik driftssikkerhet og stabilitet gjennom mange år. Nivåbryterne leveres i mange forskjellige materialer, flenstyper, armlengder og flottørtyper, og har de fleste aktuelle sertifiseringer og godkjenninger (Ex, DNV, Lloyds etc.). Det finnes både en nedsenkbar og en kryogenisk utgave, og kan leveres med prøvespak. Besta leverer også tilpassede sveiseflenser.

Velg type nivåbryter du trenger, og kontakt oss for å få hjelp til å finne modellen du trenger: telefon 33 00 33 00 / epost: post@lki.no

Få svar på dine spørsmål:

Ring oss på 33 00 33 00, send oss epost på post@lki.no eller fyll ut skjemaet ved å klikke her.

Mer om Trimod Besta nivåbrytere

Det 3-modulære konseptet tillater individuelle og flere kombinasjoner av flottør (float), flens (flange) og bryter- (switch) moduler som passer deres spesifikke applikasjoner og krav.

Bryter module/switch module for nivåbryter

nivåbryter bryter-modulBrytermoduler er tilgjengelige med elektrisk, elektronisk eller pneumatiske utgangssignaler.

Bryterhuset er standard til IP65 kapsling, men avhengig av miljøforhold kan IP66, IP67 eller IP68 velges.

Til eksplosjonsfarlige områder, kan hermetisk lukkede mikrobrytere, flammesikker housing eller pneumatiske brytermoduler brukes.

 

 

Flens module / Flange module for nivåbryter

nivåbryterens flensFlensmodulene er tilgjengelige i forskjellige standarder som EN/DIN, ANSI, BS, JIS og materialer som 316, Carbon steel, CrNiMo, Hastelloy ++

Hengslet deksel, fangeskruer og de selvløftende terminalklemmene bidrar til en enkel og lett installasjon. Koblingsskjema er vist på innsiden av lokket.

 

 

Flottør module / Float module for nivåbryter

nivåbryter og flottørFlottørbevegelsen forårsaket av vekst og fall av væskenivået overføres av to frastøtende, permanente AINiCo-magneter. Den robuste designen og den doble snap-effekten som et resultat av magnetisk frastøtning og snap-handling av mikrobryteren garanterer en praktisk talt ubegrenset levetid.

Alle medieberørte deler er laget av rustfritt stål, Hastelloy C eller plast av høy kvalitet. Et bredt utvalg av flottører er tilgjengelig for bruk i forskjellige viskositet-, temperatur-, og trykk områder.

 

Hvorfor velge Trimod´Besta nivåbrytere

  • Designet for drift i veldig lave temperaturer, helt ned til -196 ℃
  • Bevist, robust og pålitelig
  • Kjent for enestående levetid
  • Godkjent av: ABS, BV, DNV, LR, RINA, RMRS, Class NK, ATEX, IECEx, EAC, SIL 1&2
  • Produsert i samsvar med PED, RoHs og REACH

BESTA NIVÅBRYTER

Har du spørsmål om produkter i denne kategorien?

Ring oss på 33 00 33 00, send epost til post@lki.no , eller send inn skjemaet under: