KARI NIVÅVIPPER / NIVÅRELE

KARI-bryteren er verdens mest allsidige flottørbryter/nivåvippe. I motsetning til de andre produktene på markedet, kommer KARI nivåbryteren med opptil fire forskjellige nivåbrytepunkter i en og samme vippe

KARI nivå-bryteren fungerer ikke bare som et alarmsystem for et forhåndsbestemt væskenivå, men kan også brukes til å kontrollere fylling og tømming av en tank. Du kan selv sette nivåpunktene enkelt uten behov for ekstra enheter. KARI-bryteren er tilgjengelig i flere modeller, og dekker et bredt utvalg av formål og applikasjoner.

Vi har også muligheten til å lage egne utgaver med tanke på farger, logoer osv.

Få svar på dine spørsmål:

Ring oss på 33 00 33 00, send oss epost på post@lki.no eller fyll ut skjemaet ved å klikke her.

Mer om Kari nivåvipper og nivårele

Flere nivåbrytere i en enkelt flottør
KARI flottørvipper (nivåbryter)er unike kabelopphengte kontrollenheter som brukes til å måle væskenivåer i for eksempel brønner og pumpesystemer. Dette er de mest allsidige flottørbrytere på markedet.

Med KARI flottørvipper kan du ikke bare stille inn alarmer for lave og høye nivåer, men også kontrollere funksjoner til pumpe – alt med bare en flottør.

Takket være KARI-vippas design, er det ikke nødvendig å installere flere èn punkts flottørbrytere i en tank og risikere at de blir sammenflettet når væske nivå stiger eller faller.

Enkel å justere/bytte aktiveringsnivåer
KARI flottørbryterens stopp, start og nivåalarmfunksjoner er enkle å kontrollere ved å justere lengden på kabelen og endre posisjonen til vekten.

Et bredt spekter av standard modeller, pluss skreddersydde løsninger
Vi tilbyr deg mer enn 30 standard KARI flottørvippemodeller å velge fra, alt fra èn bryter funksjon til fire: lavt og høyt nivå alarmer og kontrollfunksjoner for stoppe og starte pumpe. Vi kan også designe og tilpasse flottørvippene for å møte dine spesifikke behov, slik som en større koblingsdifferensial eller høyere maksimal driftstemperatur enn tilbudt av våre standardmodeller.

Kari nivåbryter

KARI NIVÅVIPPER / NIVÅRELE

Har du spørsmål om produkter i denne kategorien?

Ring oss på 33 00 33 00, send epost til post@lki.no , eller send inn skjemaet under: