Temp-transmitter

Leif Kølner Ingeniørfirma sin produktspekter inkluderer temperaturtransmittere med forskjellige kategorier blant annet hodemontert temp. transmittere, HVAC rettet temperatur transmittere, Industriell temperaturtransmittere Skinne-/panelmonterte transmittere+++


Vi leverer temperatur sensorer hovedsakelig fra Azbil, Autrol, H&B Sensors, Georgin og E+E.

Våre leverandører har omfattende erfaring innen olje og gass, skipsbygging, kraftverk, vann og avløp, prosessindustri og kjemisk- og petrokjemisk industri.


Uansett hvilken type temperatur transmitter du er på utkikk etter er vi sikre på at vi kan levere det med ønskede spesifikasjoner. Kontakt oss på post@lki.no eller telefon: 33 00 33 00

Få svar på dine spørsmål:

Ring oss på 33 00 33 00, send oss epost på post@lki.no eller fyll ut skjemaet ved å klikke her.

Mer om temperatur transmittere

Temperatur transmittere gjør det lettere å bruke Pt100 eller termoelement følere og 
de kan integreres i sondehodet.

Deres hovedfunksjon består i å konvertere svake mV temperatursignaler til et proporsjonalt og robust 4 – 20 mA analog signal som er i stand til å dekke lange avstander uten tap eller forstyrrelser.

Alternativt kan utgangssignalet være digitalt og sendes på en av de mange feltbuss protokollene som gjelder i dag. Det være seg Modbus, HART, Profibus, Fieldbusfoundation, M-bus, CAN-bus med flere.
Det er mange varianter av den fysiske kablingen også. 
2-wire analog signal eller for det digitale: RS232, RS-485, ethernet, wireless

Temperatur transmittere kan også diagnostisere driftsstatus for sensoren og de endrer signalet ved
deteksjon av brudd eller kortslutning i føler. Utgangs signalet er da gjerne satt opp til å signalisere i henhold til NAMUR NE43 med en burnout funksjon. Burnout Low ≤3,6 mA eller Burnout High ≥21mA

Temperatur transmitterne er designet for å installeres nær prosessen i tøffe omgivelser, mens de er med på å garantere et høyt sikkerhetsnivå. Den mest brukte typen er transmitter «puck» som kan integreres i et standard DIN hode type B eller større størrelser. Mye brukt er også typer for montering i kabinett og på DIN-Skinne.

For offshore og marine bruk samt tøffe industri målinger er det gjerne temperaturtransmittere i egne robuste hus i syrefast stål som gjelder.

Det er mange varianter og noen leveres også med en SIL 2-kapasitet og kan installeres i sone 0 (ATEX II 1 G) eller støvsone 20 i egensikker versjon B Ex ia.

Installasjon i sone 2 kan gjøres enklere takket være Ex nA-sertifisering.
Oppsett og programmering gjøres ofte med en produsent spesifikk software eller via en HART konfigurator. Denne er gjerne en håndholdt enhet eller en PC med brukervennlige programmer i Windows-miljøet ( PactWare, og ved bruk av FDT / DTM)

De mest avanserte versjonene av temperatur transmittere bruker den nyeste HART 7-kommunikasjonsprotokollen.

Temp-transmitter

Har du spørsmål om produkter i denne kategorien?

Ring oss på 33 00 33 00, send epost til post@lki.no , eller send inn skjemaet under: