Termisk flowmåler for industri

Termisk flowmåler for industri

Termisk flowmåler/ strømningsmåler fra E+E Electronic måler massestrømmen eller standard volumstrøm av trykkluft og ikke-etsende gasser, og de er pålitelige, har høy nøyaktighet og er enkle å vedlikeholde.

Lurer du på hvilken flowmåler som passer best til ditt behov: Kontakt oss på telefon 33 00 33 00 eller post@lki.no

Viser alle 4 resultater

Termisk strømningsmåler/ flowmåler for industri

Vi anbefaler sterkt termisk flowmåler fra E + E Electronic

Termiske strømningsmåler / flowmåler fra E + E Electronik måler massestrømmen eller standard volumstrøm av trykkluft og ikke-etsende gasser. De er egnet for rørledninger fra DN15 til DN700 og muliggjør pålitelig lekkasjedeteksjon. E + E-strømningssensorer spiller derfor en betydelig rolle for å redusere kostnader.

Det termiske måleprinsippet, de velprøvde E + E tynnfilm-sensorene i kombinasjon med applikasjonsbaserte filtre og annet tilbehør gir best langvarig stabilitet og rask responstid.

Enestående målenøyaktighet, selv i det nedre målområdet, oppnås ved en applikasjonsspesifikk flerpunkts fabrikkjustering utført ved 7 bar (102 psi). Dette muliggjør pålitelig lekkasjedeteksjon og tilsvarende energibesparelser. Konstruksjonen av EE741-strømningsmåler er optimalisert for enkel installasjon og vedlikehold.

VI har også annen type termisk mengdemåler.

termisk flowmåler

Hvorfor velge E+E sine Flowmålere: