Nivåtransmittere

Azbil AT9000 D/P transmitter har god nøyaktighet, og et bredt spekter av godkjenninger: Blant annet marine-godkjenninger, SIL og ATEX. Leveres standard med aluminiumshus, men fås også med hus i materiale 316SS. For nivåmåling kan vi også levere transmitteren i kombinasjon med påmontert remote seal.

Datablad

Når du ønsker mer informasjon eller hjelp med å finne rett versjon av et produkt: Ta kontakt med oss på telefon 33003300 eller epost post@lki.no

Du kan også sende inn skjemaet med en beskjed:

AT9000 Advanced Transmitter er mikroprosessorbasert smart transmitter som har høy ytelse og utmerket stabilitet. Den er i stand til å måle gass-, væske-, damp- og væskenivåer, den sender 4 til 20 mA DC analoge og digitale signaler i henhold til målt differensialtrykk. Transmitteren kan også utføre toveiskommunikasjon mellom kommunikatoren, og dermed legge til rette for selvdiagnose, tilbake- stilling av rekkevidde og automatisk nulljustering.

Utmerket stabilitet og høy ytelse

  • God stabilitet er bevist i over 500 000 installasjoner over hele verden for å måle nivå
  • Unik karakterisering og sammensatte halvledersensorer gir gode temperatur- og statiske trykkegenskaper

Mangfoldig oppstilling

  • Flensoppstilling, fra liten diameter 1,5 mm (40 mm), 2 tommer (50 mm) til 3 tommer (80 mm) er tilgjengelig for å oppfylle brukerens krav.
  • Et bredt utvalg av modeller, inkludert de for standard differensialtrykk og høyt differensialtrykk, er tilgjengelige for å møte de fleste applikasjoner.
  • Et bredt utvalg av korrosjonsbestandige materialer for medieberørte deler

Remote kommunikasjon

  • Toveiskommunikasjon ved hjelp av digitalt utgangsanlegg, selvdiagnose, tilbake stilling av rekkevidde, automatisk nulljustering og andre operasjoner
  • HART kommunikasjons protokoll er også tilgjengelig (valgfri)

Tilleggsinformasjon

Nivåtransmittere

Har du spørsmål om dette produktet?

Ring oss på 33 00 33 00, send epost til post@lki.no , eller send inn skjemaet under: