BDS 3000

BDS3000 nå med IO-link alternativ! BDS3000 er en elektronisk differensial-trykkbryter som opprinnelig ble bygget for filtreringssystemer med differensialtrykk områder som varierer opp til 500 psi og med et maksimalt trykk på 2 500 psi.. Transmitter funksjonalitet tilbys ved å levere analoge utgangssignaler 0 til 10V DC og eller 4 til 20mA og kan om nødvendig velges i felt.

Datablad

Når du ønsker mer informasjon eller hjelp med å finne rett versjon av et produkt: Ta kontakt med oss på telefon 33003300 eller epost post@lki.no

Du kan også sende inn skjemaet med en beskjed:

Kategori:

BDS 3000

 

Beskrivelse

BDS3000 nå med IO-link alternativ! BDS3000 er en elektronisk differensial-trykkbryter som opprinnelig ble bygget for filtreringssystemer med differensialtrykk områder som varierer opp til 500 psi og med et maksimalt trykk på 2 500 psi.. Transmitter funksjonalitet tilbys ved å levere analoge utgangssignaler 0 til 10V DC og eller 4 til 20mA og kan om nødvendig velges i felt. Fullskala-utgangen kan justeres til 25 % av FSO (Full-Scale Output) under installasjonen, noe som gir mer fleksibilitet og reduserer behovet for å lagre flere trykkområder. Den store 14-segments vinklede  LED-skjermen er estetisk tiltalende og gir tydelig lesbarhet av prosesstrykket fra flere synsvinkler. Monteringshull er innebygd, noe som gjør det enklere å installere i ulike retninger for å passe dine systembehov. Selv om enheten må monteres opp ned, er den interne programvaren i stand til å rotere skjermen 180°. I tillegg gjør den 320° roterbare elektriske tilkoblingen og displayhuset installasjonen av enheten veldig enkel, og bidrar til å redusere installasjonskostnadene, noe som muliggjør allsidig installasjonsmetode og plassering. I tillegg gjør det IP67-klassifiserte huset denne enheten egnet for de våteste miljøer, og til og med full neddykking. BDS3000 med IO-Link kombinerer Barksdale’s kjernestyrke av teknisk produktekspertise og tilpasningsevner med den fremtidsrettede kommunikasjonsprotokollen til IO-Link, som støtter Industry 4.0, en av nøkkelvisjonene i det globale industrielle markedet.

Funksjoner

 • Måleområde: Differensial: 0 – 500 psid, 34,5 bar
 • Kapslingsklasse: Type 4X (IP65) / Type 6 (IP67)
 • To bryterpunkter 0,5% nøyaktighet
 • Analog utgang 4 – 20 mA eller 0 – 10 V
 • Overlegen EMI-beskyttelse Skjerm og elektronisk tilkobling: Kan roteres 320°
 • Enkel navigasjonsmeny, IO-Link digitalt kommunikasjonsgrensesnitt
 • Egnet for hurtig vekslende applikasjoner. Hydraulisk og pneumatisk kompatibel

Applikasjoner

 • Trykk kontroll for:
 • Filtrering Verktøymaskinindustri
 • Fabrikkautomatisering Smøreovervåking
 • Pumper og kompressorer

Tilleggsinformasjon

BDS 3000

Har du spørsmål om dette produktet?

Ring oss på 33 00 33 00, send epost til post@lki.no , eller send inn skjemaet under: