MAGNETISK NIVÅINDIKATOR

MAGNETISK NIVÅINDIKATOR

Weka er en av markedets ledende leverandører av visuelle nivåindikatorer. Prinsippet baserer seg på en magnetisk flottør som flyter i overflaten på væskenivået i flottørkammeret. Flottøren vipper over de fargede flaggene i tråd med nivåendringen, slik at fargen til enhver tid viser riktig nivå.

Nivåindikatoren kan utstyres med magnetbrytere for on/off -signaler og transmitter for kontinuerlig fjernavlesing av nivå. Weka leveres i et bredt utvalg av materialer, lengder, farger, prosesstilkoplinger og trykk-/temperaturområder.

De fleste aktuelle sertifiseringer og godkjenninger er tilgjengelige (Ex, DNV, Lloyds, etc.).

Velg under:

Viser alle 2 resultater

 

 

Mer om magnetisk nivåindikator

WEKA VLI (visuell nivåindikator) er bygget opp i et modulsystem. Det kan derfor lett konfigureres nøyaktig til kravene for et bredt spekter av applikasjoner, bruksområder og driftsforhold. Innen hver serie er de grunnleggende utførelsene -A, -B, -K og -O er tilgjengelige: Øvre og lavere prosessforbindelser kan være topp til bunn eller side til side. Men også blandede versjoner med en side- og sideprosesstilkobling kan bestilles.

magnetisk nivåidikator

 

Bredt utvalg av driftsforhold
Driftstrykket kan være fra vakuum til 500 bar. Flottørkamre er tilgjengelig med designtrykk opp til 630 bar. Væske tetthet> 0,3 g / cm3 og medietemperaturer fra 77 K til 673 K (–196 ° C til +400 ° C) tillater bruk for applikasjoner som kryogenisk flytende gasser LPG / LNG, vann hydraulikk og dampkjeler. Lukkede flottører er tilgjengelig for de fleste væsker ved trykk opptil 350 bar. Åpne flottører er tilgjengelig for ikke-kondenserende væsker ved trykk opp til 630 bar.

Energifri, driftssikker styring

Weka VLI er ideell for igangsetting av anlegg operasjoner. Indikasjonsfunksjonen krever ikke elektrisk strøm. Flottør prinsippet gjør dette til en direkte metode for nivåmåling, med bestemt nivåindikasjon. Kontrollfunksjonene til en VLI er uavhengig av skjermfunksjonen som fører til at nivået er alltid observerbart, selv om strømforsyningen mislykkes.

Applikasjoner

WEKA har samlet en mengde kunnskap om design og produksjon av indikatorer og sensorer for spesielle applikasjoner. Vi har mange års praktisk erfaring med bruk av WEKA VLI-nivå Indikatorer i kjemiske og andre prosess industrier, skipsbygging, termisk kraft anlegg, hydrauliske systemer, jernbaner, kjøretøyer applikasjoner, petrokjemisk industri, og kjølesystemer, for bare å nevne noen.