Tilleggsutstyr magnetisk nivåindikator VLI

Som tilleggsutstyr til Wekas magnetiske nivåindikator VLI, kan man få:

Reedbrytere, transmittere og indikeringsskinner

Datablad Reedbryter 31160-NN

Instruksjonsmanual Reedbrytere

Når du ønsker mer informasjon eller hjelp med å finne rett versjon av et produkt: Ta kontakt med oss på telefon 33003300 eller epost post@lki.no

Du kan også sende inn skjemaet med en beskjed:

Mer om tilleggsutstyr for magnetisk nivåindikator VLI

Indikasjonsskinner

Indikasjonsskinnene til WEKA VLI er aldri i kontakt med prosessmediene, og er følgelig vedlikeholdsfrie. Flaggene til disse indikasjonsskinnene er 36 mm brede, og derfor lett lesbare selv fra lange avstander. De lette flaggene er magnetisk koblet til hverandre og responderer positivt selv ved flottørhastigheter på 2 meter per sekund.Dermed er det lett å se nivå.

Den spesielle designen av WEKA VLI-er sikrer pålitelig avlesning til enhver tid: flaggene holder sine posisjoner selv ved vibrasjoner og temperaturvariasjoner.

For utendørs installasjoner, kjølemiddelapplikasjoner og matforedlings- bransjer anbefaler vi indikasjonskinner med et beskyttende rør av polyolefin som er mer motstandsdyktig mot aggressive atmosfærer, og som også forhindrer isdannelse og kondens.

– Standard indikasjonsskinne er laget av polykarbonat. Den er egnet for medietemperaturer fra kryogen til +150 ° C, og har en synsvinkel på 240 °. Profilen har endestykker i rustfritt stål. Flaggene er røde og aluminium anodisert, men er valgfritt tilgjengelig med andre fargekombinasjoner, for eksempel å tilpasse seg et prosessmedium fargekodingsskjema.

– For medietemperaturer opp til +250 ° C, skinnen er laget av aluminium og dekselet av gjennomsiktig polykarbonat.


- For medietemperaturer opp til +400 ° C, skinnen er laget av aluminium og dekselet av glass. Flaggene er sorte og aluminium emalje lakkert.

Reedbrytere

WEKA VLI er tilgjengelig med magnetiske brytere installert på baksiden av flottørkammeret, aktivert av bakre felt på stangmagnet i flottøren. Disse bryterne legger til nivåoppdagingsfunksjoner til VLI. De bryterne kan kobles direkte til innganger av PLS, databaserte systemer eller gjennom kontakt for styring av ventiler eller pumper.

Magnetbryterne er bistabile: hver bryter er låst i en tilstand (åpen eller lukket) ved første passering av flottørens bar magnet, og resettes til opprinnelig tilstand på det andre (omvendte) passet. De magnetiske brytere er tilgjengelige som av/på (SPST) eller overgangstyper (SPDT).

De rustfrie stålhusene gjør at de kan brukes i praktisk talt alle typer miljøer, og med medietemperaturer opp til +350 ° C. Antall byttepunkter er kun begrenset tilgjengeligheten på plass.

Magnetiske brytermoduler er tilgjengelige for bruk i brennbare atmosfærer: enten som egensikre (Exi) versjoner eller med trykktette eksplosjonssikre (Ex d) hus som samsvarer med det europeiske direktivet ATEX /IECEx.

Transmittere

WEKA VLI er tilgjengelig med en valgfri elektronisk transmitter for å gi et kontinuerlig variabelt elektrisk signal som kan mate ekstern nivåindikator, PID-kontroller, opptaker eller PLS. Dette kan være i form av en 3-leder (strøm eller motstand) eller 2-leder (strømsløyfe) utgang. Disse senderne er tilgjengelige for medietemperaturer opp til +350 ° C. 
Et stort utvalg av utgangstilkoblinger er tilgjengelige: plug-in-kontakt, koblingsboks eller prekablet kabelforbindelse.

Transmittere for bruk i svært brennbare atmosfærer er tilgjengelige: enten som egensikre (Ex i) versjoner eller med trykktette eksplosjonssikre (Ex d) hus som samsvarer med det europeiske direktivet ATEX / IECEx.

Tilleggsinformasjon

Tilleggsutstyr magnetisk nivåindikator VLI

Har du spørsmål om dette produktet?

Ring oss på 33 00 33 00, send epost til post@lki.no , eller send inn skjemaet under: